Spar 35% på ALLE varer. Brug koden "Efterårsferie" ved betaling.


30 dages returret

Gratis fragt ved køb over kr. 499

Sikker betaling

Betaling og levering:

 

GRATIS LEVERING FRA KR. 499

 

  • Når du har føjet den ønskede vare til kurven, og din betaling er blevet bogført på vores konto, vil din ordre blive effektueret og forberedt til forsendelse.
  • Vi leverer kun til Danmark og fragtprisen er den samme, uanset hvor mange varer du har købt. Samlet pris inkluderer prisen på varerne og forsendelsesomkostningerne.
  • Derefter afhentes din pakke af GLS shipping service. Den anslåede leveringstid er 5 hverdage. Hvis du ikke har modtaget varerne inden for 5 hverdage, bedes du kontakte os. Vi vil herefter undersøge, hvad der er sket med din pakke. Alle forsendelser sendes forsikret, så vi kan tracke pakkens vej
  • Før vi leverer pakken til dig, vil du blive kontaktet af GLS. Hvis GLS ikke træffer dig på adressen, vil pakken blive sendt til pakke lageret tættest på din placering (Hvis levering med omdeling er valgt). Du vil blive informeret om det via besked og kan herefter afhente pakken personligt. Hvis du af en eller anden grund vil være ude af stand til at afhente den inden for 14 dage, vil varerne blive returneret til vores adresse og kan herefter sendes til dig igen,ved betaling af forsendelses omkostninger.
  • Pakkerne sendes kun på hverdage (man-fre), weekender og ferier er ekskluderede. Alle leverancer er forsikret.
MassiveClothing
Rødbyvej 12 - 4900 Nakskov
Info@massiveclothing.dk
BEMÆRK!! Ingen fysisk forretning på adressen.
Webshop fra e-hjemmeside.dk